Jouw biografie

HOE WERKT HET?


INLEZEN & INTERVIEWS

Dit is waar jouw avontuur begint. De eerste stap is het opsturen van bronmateriaal over jouw leven (indien dit van toepassing is). Denk hierbij aan oude dagboeken, reisverslagen, krantenartikelen... Op mijn beurt stuur ik jou een vragenlijst over jouw leven. Aan de hand van deze vragenlijst ga ik je vervolgens interviewen. Je kan in deze interviews kwijt wat jij belangrijk vindt: niets moet, alles mag. Het is immers jouw levensverhaal. Afhankelijk van het pakket dat je gekozen hebt (zie Pakketten & Prijzen) gaan we in totaal 3, 5 of 10 uur in gesprek. Dit kan videobellend of telefonisch, wat jij prettig vindt.


BIOGRAFIE SCHRIJVEN

Vervolgens ga ik aan het werk. Ik verwerk jouw verhalen, de vragenlijst en het bronmateriaal tot jouw biografie. Afhankelijk van het gekozen pakket zal dit enkele weken tot twee maanden duren. Tijdens dit proces verdwijn ik zeker niet van de radar. Ik zal regelmatig updates geven over de voortgang. Ook kan ik altijd een fragment sturen om te controleren of de toon en schrijfstijl aansluit bij jouw verwachtingen.

FEEDBACK VERWERKEN

Dan is het zover: jouw biografie staat op papier! Het devies van schrijvers is echter niet voor niets 'Kill your darlings'. Vaak kan er nog volop geschaafd worden aan een voltooide tekst. Ik stuur de eerste versie van de biografie naar jou op voor een feedbackronde. Afhankelijk van jouw pakket heb ik daarna nog een aantal uur gereserveerd om de feedback op de eerste versie van het boek te verwerken. Ik ben pas tevreden over de kwaliteit van mijn werk als jij dat ook bent.

JOUW BOEK IS KLAAR!

Het moment is aangebroken, jouw biografie ziet het levenslicht! Ik maak een professionele boekcover afgestemd op jouw wensen, bijvoorbeeld met één van jouw foto's. Tevens lever ik het boek aan in Word- en PDF-format, zodat je de tekst altijd in welke vorm dan ook kunt gebruiken. Misschien wil je later bijvoorbeeld graag een grote hoeveelheid exemplaren van je boek laten drukken. Ook wordt één gebonden exemplaar van het boek thuisbezorgd. Een prachtig bezit of uniek cadeau!