BLOG

 

In een wereld waarin we soms verstrikt raken in onze eigen dagelijkse beslommeringen, kan het gemakkelijk zijn om de kracht van verhalen te vergeten. Maar wat als we ons zouden realiseren dat deze verhalen niet alleen de tand des tijds doorstaan, maar ook onze verbinding met anderen versterken?

Stel je voor: je wil je (groot)ouders vragen naar hun levensverhaal, maar je beseft dat het te laat is. Ze zijn er niet meer. Al die unieke herinneringen zijn met hen verdwenen. Dit is waarom het zo ontzettend waardevol is om een levensverhaal te laten schrijven terwijl je (groot)ouders nog in goede gezondheid zijn. Het is namelijk meer dan alleen...

Onze families: het zijn de dragers van ons erfgoed, onze tradities en onze verhalen. Het schrijven van een generatieboek, waarin meerdere generaties binnen de familie hun leven en ervaringen delen, is een prachtige manier om deze kostbare verhalen vast te leggen.

Het schrijven van een levensboek: een ongelooflijk waardevol en persoonlijk proces. Maar als je je levensboek hebt geschreven, wat doe je er dan mee? Moet je het delen met anderen? En zo ja, wie moet het lezen en waarom?

Een levensboek is een persoonlijk verhaal dat gaat over jouw leven en alles wat je hebt meegemaakt. Een waardevol geschenk zijn voor jezelf en je dierbaren. Jouw levensverhaal laten schrijven brengt ook uitdagingen met zich mee, want hoe krijg jij jouw verhaal op een authentieke manier op papier? Daarom is het belangrijk om de juiste schrijver te...