BLOG

 

Onze families: het zijn de dragers van ons erfgoed, onze tradities en onze verhalen. Het schrijven van een generatieboek, waarin meerdere generaties binnen de familie hun leven en ervaringen delen, is een prachtige manier om deze kostbare verhalen vast te leggen.

Het schrijven van een levensboek: een ongelooflijk waardevol en persoonlijk proces. Maar als je je levensboek hebt geschreven, wat doe je er dan mee? Moet je het delen met anderen? En zo ja, wie moet het lezen en waarom?

Een levensboek is een persoonlijk verhaal dat gaat over jouw leven en alles wat je hebt meegemaakt. Een waardevol geschenk zijn voor jezelf en je dierbaren. Jouw levensverhaal laten schrijven brengt ook uitdagingen met zich mee, want hoe krijg jij jouw verhaal op een authentieke manier op papier? Daarom is het belangrijk om de juiste schrijver te...

Je hoeft zeker niet oud, beroemd of beide te zijn om een boek over je leven te laten schrijven. Heel gewone mensen overkomen soms merkwaardige dingen, zoals heftige tegenslagen of bizarre avonturen. Dit soort gebeurtenissen leveren vaak bijzondere levenslessen op. Het is zonde om deze inzichten niet te delen!