Veelgestelde vragen

Een vraag? Misschien vind je het antwoord hier!

Veelgestelde vragen

Ik ben niet beroemd. Is een levensverhaal wel iets voor mij?

Ieder mens maakt mooie, bijzondere en ingrijpende gebeurtenissen mee. Maar de stap om dit op papier te zetten is voor velen te groot. Misschien houd je niet van schrijven of heb je er simpelweg geen tijd voor. Of heb je altijd gedacht dat biografieën zijn voorbehouden aan BN'ers. Bij de Levensbrouwerij geloven wij dat ieder verhaal de moeite waard is om te vertellen.

Hoe lang duurt het om mijn levensverhaal te schrijven?

Dat hangt af van jouw wensen en de grootte van het project. De meeste boeken, variërend in grootte van 30 tot 300 boekpagina's, kan de Levensbrouwerij binnen enkele maanden opleveren. Het ligt ook aan jouw beschikbaarheid voor de interviews.

Wordt mijn boek echt uitgegeven bij de Levensbrouwerij?

Het korte antwoord is nee. De Levensbrouwerij schrijft het boek en bezorgt een gedrukt exemplaar thuis. Je krijgt het boek ook in Word- en PDF-vorm, zodat je het in de toekomst altijd opnieuw kunt laten drukken.

Dat betekent niet dat jouw boek automatisch in alle boekwinkels ligt. De Levensbrouwerij kan je wel adviseren over de verschillende routes die mogelijk zijn, mocht je jouw boek officieel willen laten uitgeven.

Ik heb zelf mijn levensverhaal geschreven en wil dat er een professional naar kijkt. Kan dat ook?

Ja! Ik kan jouw boek in overleg redigeren, zodat er geen komma meer verkeerd staat. 

Ik wil een boek dat langer of korter is dan de opties die ik op de 'Pakketten & Prijzen'-pagina zie. Kan dat ook?

Absoluut! Maatwerk staat centraal bij de Levensbrouwerij. In overleg komen wij tot een op maat gemaakt pakket dat precies bij jou past.