EEN EIGEN BOEK...

IS DAT IETS VOOR MIJ?

'Daar kan je wel een boek over schrijven...' 


Heb je die verzuchting ook wel eens gehoord? Ieder mens maakt mooie, bijzondere en ingrijpende gebeurtenissen mee. Maar de stap om dit op papier te zetten is voor velen te groot. Misschien houd je niet van schrijven of heb je er simpelweg geen tijd voor. Of heb je altijd gedacht dat biografieën zijn voorbehouden aan mensen als Obama en Cruijff. Bij de Levensbrouwerij geloven wij dat ieder verhaal de moeite waard is om te vertellen. Herken jij je in één van de onderstaande situaties? Dan is een biografie zeker iets voor jou! Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via de Contactpagina.

Je hebt een heftige gebeurtenis meegemaakt en wil dit graag verwerken

Misschien heb je onlangs of in het verleden iets ingrijpends meegemaakt. Het kan veel rust en betekenis geven om dit op papier te zetten. Niet voor niets is schrijftherapie vaak een onderdeel van het rouw- en verwerkingsproces. Ook als je iets bijzonder moois of ontroerends heb meegemaakt, geeft het vaak extra voldoening en inzicht als je jouw gebeurtenissen vastlegt.

Je wil dat jouw levenslessen niet verloren gaan

Je hebt een veelbewogen leven gehad en hier vele levenslessen uit getrokken. Lessen die je graag over wil brengen aan jouw familie, vrienden of nageslacht. Het opschrijven van jouw levenslessen kan een geweldige manier zijn om dierbaren te vertellen wat jij hebt meegemaakt. Zo ontstaat er meer begrip en diepgang.

Je kent iemand met een bijzonder leven die je het ultieme cadeau wil geven

Een biografie kan je natuurlijk ook cadeau doen. Vaak hebben wij zelf maar half door hoe bijzonder we zijn. Dan kan het enorm helpen als onze dierbaren ons dat laatste zetje geven om ons levensverhaal op papier vast te laten leggen.