Drie biografieën van beroemdheden die hun levensverhaal lieten schrijven

11-01-2023

Overweeg je om een schrijver in te huren om je biografie op papier te zetten? Dan ben je in goed gezelschap!

Dit is namelijk en veelvoorkomende praktijk in de entertainmentindustrie. Er zijn veel beroemdheden die een schrijver hebben ingehuurd om hun verhaal te vertellen. Ken jij deze boeken al?

  • Caitlyn Jenner: De voormalige Olympische atleet en reality TV-ster Caitlyn Jenner heeft een schrijver ingehuurd om haar biografie "The Secrets of My Life" te schrijven. In het boek beschrijft Jenner haar leven als transgender vrouw en haar overgang van Bruce Jenner naar Caitlyn Jenner.


  • Bill Clinton: Ex-president Bill Clinton werkte samen met een professionele schrijver om zijn memoires "My Life" te schrijven. Het boek is een persoonlijke reflectie op zijn leven, carrière en politieke strijd.


  • Britney Spears: In 2000 schreef de ghostwriter, Anna Louise Golden, de biografie "Britney" voor Spears, die toen pas 17 was. Het boek beschrijft Britney's opkomst naar de top van de muziekindustrie en haar privéleven als tienerster. Het boek werd geschreven met toestemming van Britney's ouders en met bijdragen van de zanger zelf, en gaf een exclusief kijkje in haar leven als tienerster.

Je hoeft echter geen beroemdheid te zijn om je levensverhaal te laten schrijven! Ieder mens maakt immers mooie, bijzondere en ingrijpende gebeurtenissen mee. Maar de stap om dit zelf op papier te zetten is voor velen te groot.

Bij de Levensbrouwerij geloven wij dat ieder verhaal de moeite waard is om te vertellen. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via de Contactpagina.