Jouw biografie uitbesteden? Dit zijn de voordelen

05-01-2023

Is het jouw droom om een boek te schrijven over jouw leven? Heb je het verhaal en de visie paraat, maar geen idee hoe je zoiets aanpakt? Gruwel jij van grammaticaregels en 't kofschip? Dan is het inhuren van een schrijver de oplossing die je nodig hebt.

Nog niet overtuigd? Dit zijn de voordelen!

Je krijgt een professioneel geschreven boek in jouw stem

Een schrijver inhuren voor jouw biografie? Zal het boek dan nog wel 'echt' zijn? Klinkt jouw stem wel door in het eindresultaat? Als het boek in je handen ligt, zal het dan voelen alsof het van jou is?

Professionele schrijvers zijn experts in het vangen van de unieke 'stem' van hun klanten. Als het goed is, zal je veel tijd doorbrengen met de schrijver. Zo leren jullie elkaar grondig kennen. De schrijver zal een goed gevoel krijgen voor jouw stijl en stem.

Een goede schrijver zal het werk ook altijd tussentijds opsturen voor een feedbackronde. Vind jij bepaalde uitdrukkingen of de toon niet bij jouw stijl passen? Dan kan je dat altijd tijdig aangeven.

Je kunt geld besparen

Dit kan onlogisch klinken. Een schrijver inhuren kost toch juist geld?

Onder aan de streep zal het je verbazen. De kans is aanzienlijk dat jij geen professionele schrijver bent én drukbezet binnen jouw eigen carrière. Je zal nooit zo efficiënt en doelgericht een boek op papier kunnen zetten als een professionele schrijver. Dat scheelt jouw weer bergen uren waarin je zelf productief kunt zijn.

En ben je niet (meer) aan het werk? Dan bespaar je kostbare uren die je met jouw familie, vrienden of hobby's kunt doorbrengen. En die zijn onbetaalbaar!

Een goede schrijver kan je helpen om gepubliceerd te worden

Heb jij de droom dat jouw biografie gepubliceerd kan worden? Heb jij een levensloop, carrière of levenslessen waarvan je zeker weet dat je er velen mee kan inspireren? Dan is het inhuren van een professionele schrijver een goede zet.

Voor non-fictie uitgeverijen zijn twee zaken belangrijk. Bevat het boek inzichten van een (bekende) expert? Is het boek goed geschreven?

Als jij een deskundige bent binnen jouw vakgebied én een vakkundig geschreven boek kan presenteren, vergroot dat jouw kansen om gepubliceerd te worden aanzienlijk.

Geïnspireerd geraakt? Wil jij jouw levensverhaal graag als boek in je handen houden? Neem dan contact op met de Levensbrouwerij. Bij de Levensbrouwerij schrijft een historicus en gepubliceerd auteur jouw levensverhaal. De biografie wordt beeldend en vakkundig opgeschreven. Daarnaast worden jouw verhalen in het boek geduid met een historische blik. Zo begrijpt de lezer niet alleen wat er gebeurde in jouw leven, maar ook waarom. Een bijzondere toevoeging aan de boekenkast van jouw familie!