SCHRIJVER GEZOCHT VOOR JOUW LEVENSVERHAAL?

KIES VOOR DE LEVENSBROUWERIJ!


Iedereen heeft een verhaal in zich. Helaas zien niet veel van deze verhalen het levenslicht. Veel mensen hebben het gevoel dat ze de grammaticale of technische expertise missen om hun memoires te schrijven. Anderen hebben tijdgebrek of weten simpelweg niet waar ze moeten beginnen. Gelukkig bestaat er een andere optie: een professionele schrijver inhuren om jouw levensverhaal voor je te laten schrijven. Schrijver gezocht voor jouw biografie? De Levensbrouwerij staat voor je klaar!


HOE WERKT HET MAKEN VAN EEN LEVENSBOEK?

De eerste stap is het opsturen van bronmateriaal over jouw leven. Denk hierbij aan oude dagboeken, reisverslagen, krantenartikelen... Op mijn beurt stuur ik jou een vragenlijst over jouw leven. Aan de hand van deze vragenlijst ga ik je vervolgens interviewen. Je kan in deze interviews kwijt wat jij belangrijk vindt. Het is immers jouw levensverhaal. Dit kan videobellend of telefonisch, wat jij prettig vindt.

Vervolgens ga ik aan het werk. Ik verwerk jouw verhalen, het bronmateriaal en de vragenlijst tot een eerste versie van jouw biografie. Afhankelijk van het gekozen pakket zal dit enkele weken tot twee maanden duren. Maar geen zorgen: tijdens dit proces verdwijn ik zeker niet van de radar. Ik zal regelmatig updates geven over de voortgang. Ook kan ik altijd een fragment sturen om te controleren of de toon en schrijfstijl aansluit bij jouw verwachtingen.

Dan is het zover: jouw biografie staat op papier! Het devies van schrijvers is echter niet voor niets 'Kill your darlings'. Vaak kan er nog volop geschaafd worden aan een voltooide tekst. Ik stuur de eerste versie van de biografie op zodat jij feedback kan geven. Ik ben pas tevreden over de kwaliteit van mijn werk als jij dat ook bent.

Vervolgens is het mooiste moment is aangebroken, jouw biografie ziet het levenslicht! Ik maak een professionele boekcover afgestemd op jouw wensen. Tevens lever ik het boek aan in Word- en PDF-format, zodat je de tekst altijd in welke vorm dan ook kunt gebruiken. Misschien wil je later bijvoorbeeld graag een grote hoeveelheid exemplaren van je boek laten drukken. Ook wordt één gebonden exemplaar van het boek thuisbezorgd.


WIE BEN IK?

Mijn naam is Klaske Schep. Schrijver gezocht voor een levensverhaal? Ik sta voor je klaar. Ik ben gespecialiseerd in (cultuur)geschiedenis en combineer mijn wetenschappelijke geschiedkundige achtergrond graag met mijn liefde voor schrijven. In 2020 is mijn historische debuutroman Singleton op zijn stilst gepubliceerd.

Ik zet mijn historische kennis en schrijfervaring in om jouw levensverhaal vakkundig op papier te zetten. Bronnen interviewen vind ik één van de mooiste kanten van geschiedkundig onderzoek.

Geïnspireerd geraakt? Wil jij jouw levensverhaal graag laten schrijven? Neem dan contact op met de Levensbrouwerij. Bij de Levensbrouwerij wordt jouw biografie beeldend en vakkundig opgeschreven. Daarnaast worden jouw verhalen in het boek geduid met een historische blik. Zo begrijpt de lezer niet alleen wat er gebeurde in jouw leven, maar ook waarom. Een bijzondere toevoeging aan de boekenkast van jouw familie!